Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkutan kaza

Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen bir kazada, bir tır ile bir kargo firmasına ait kamyonun karışması sonucunda 2 kişi yaralandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda korkutan kaza
Yayınlanma:

Olay, Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikameti Riva kavşağında gerçekleşti. Kazaya ilişkin alınan bilgilere göre, Nabi A. yönetimindeki 54 RG 072 plakalı tır, Uğur H. tarafından kullanılan 06 ED 9924 plakalı kargo firmasına ait kamyonla arkadan çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrildi ve yol kenarına savrulurken, tır da sol şeritteki bariyere girdi. Kazada, kargo firmasına ait kamyonun yükleri otoyola saçıldı ve her iki şoför de yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Tırda sıkışan Nabi A, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye götürüldü. Yaralı şoförlerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikametinde trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların vinç yardımıyla olay yerinden kaldırılmasıyla trafik akışı yeniden normale döndü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.