Nevzat Ceylan: Bu oyun tutmayacak

AK Parti’den 24 Haziranda 3. Bölgeden milletvekili adayı olan Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan seçim çalışması için Beypazarı ilçesini ziyaret etti.

Nevzat Ceylan: Bu oyun tutmayacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti’den 24 Haziranda 3. Bölgeden milletvekili adayı olan Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan seçim çalışması için Beypazarı ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı makamında ziyaret eden Ceylan, daha sonra İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz ile çarşı esnafını ve çeşitli STK’ları ziyaret ederek destek istedi.

HEDEFİMİZ 2023’TÜR

Beypazarı halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Ceylan, vatandaşlarla sohbet edip istek ve talepleri dinledi. Ceylan; AK Parti iktidarının neleri başardığını vatandaşımız görüyor, ülkeyi kaosa sürüklemek için yapılanlara milletin karnı tok, bu oyun tutmayacak dedi. 17-25 Aralıkla, gezi olaylarıyla, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasıyla başaramadıklarını şimdi de ekonomi üzerinde oyunlar oynayarak yapmaya çalışıyorlar, asla başaramayacaklar dedi. Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını belirten Ceylan, artık çok güçlü bir ülkeyiz, ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve hükümetimizin kararlı tutumu sayesinde birçok şeyi bertaraf etmiştir. AK Partinin hedefinden en ufak bir şaşma yoktur. Hedef 2023’tür bunu sizlerle başaracağız.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.