O diziye ait şikayetler sürüyor| Ahilikle ilgili fragmanın ardından ilk bölüm de eleştirildi RTÜK devreye girdi

Daha başlamadan tepkilerin hedefinde olan Kızıl Goncalar dizisi fragmanında yer alan Ahilikle ilgili olumsuz ifadeler ve görüntüleri büyük tepki toplamıştı. FOX TV'de yayınlanan diziye tepkiler dinmiyor...

O diziye ait şikayetler sürüyor| Ahilikle ilgili fragmanın ardından ilk bölüm de eleştirildi RTÜK devreye girdi
Yayınlanma:

Kızıl Goncalar dizisinin fragmanında Ahilikle ilgili bölüm büyük tepki toplamıştı.Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar yapımcı firma ile iletişime geçerek fragmanın kaldırılmasını sağlamıştı.

Kırşehir Valiliğinden 'Kızıl Goncalar' açıklamasıKırşehir Valiliğinden 'Kızıl Goncalar' açıklaması

Fragmanın yayınlanmasının ardından Kırşehir Valiliği de sessiz kalmamış ve sosyal medyadan yaptığı açıklama ile yapımcı şirket tarafından paylaşılan özür mesajına vurgu yapılarak fragmanda gereken düzeltmenin de yapıldığı belirtilmişti.

Fragmanından sonra yayınlanan ilk bölümünde de büyük tepki çeken Kızıl Goncalar dizisine dair şikayetler RTÜK’e ulaştı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin şikayetlerle ilgili konuştu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) FOX TV'de yayımlanan "Kızıl Goncalar" adlı diziye ilişkin şikayetleri incelediği bildirildi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, FOX TV'nin "Kızıl Goncalar" adlı dizisine ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "FOX TV'de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir." ifadeleri kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.