Şahsiyet, Fransa'ya uyarlanıyor

"Şahsiyet" dizisinin Fransa uyarlaması yolda olduğu öğrenildi.

Şahsiyet, Fransa'ya uyarlanıyor
Yayınlanma:

IMDB'de en yüksek puanı alan yerli yapım dizilerden biri olan "Şahsiyet", yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği ve senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı bir yapım. Şimdi ise, "Şahsiyet" dizisinin Fransa uyarlaması yolda.

RaniniTv'nin Deadline'dan aktardığı habere göre, Fransız versiyonu "Mémoire Vive" adını taşıyacak olan bu uyarlamada, kadın bir ana karaktere odaklanılacak ve başrolde Esther Lefevre karakteriyle Clémentine Célarié yer alacak.

Fransız versiyonunun yapımcılığını M6 kanalı için Calt Studio üstlenecek. Habere göre, hem "Şahsiyet" hem de "Mémoire Vive", 2024'ün bu yarısında prodüksiyona başlayacak ve ilkinde 22, ikincisinde ise dört bölüm çekilecek.

Beta Film, "Şahsiyet" ve "Mémoire Vive" dizilerinin uluslararası dağıtımıyla ilgileniyor ve duyuruyu Canneseries'de düzenlenen bir gösterim sırasında yaptı.

Daha önce, Haluk Bilginer'e Uluslararası Emmy ödülü kazandıran "Şahsiyet"in Meksika uyarlaması da ekranlarda yer almıştı. Viacom International Studios ve Ay Yapım ortak yapımcılığında çekilen "Before I Forget" (Asesino del Olvido) adlı bu uyarlamada, başrollerde Damián Alcázar ve Paulina Gaitán yer almıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.