Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den 'jakuzi' çıkışı: "Batırılan bir belediye hikayesi..."

Sancaktepe'de yaşanan jakuzi iddialarının ardından, eski ve yeni belediye başkanları arasında sert söylemler ve iddialar havada uçuşuyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin'den 'jakuzi' çıkışı: "Batırılan bir belediye hikayesi..."
Yayınlanma:

31 Mart seçimlerinde CHP'li Alper Yeğin'in koltuğunu devraldığı Sancaktepe Belediyesi’nde Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katının 6 bin metrekare olduğu ve içinde bir jakuzi bulunduğu iddia edilmişti. Bu iddialara Döğücü'den sert bir yanıt geldi. Ancak mevcut başkan Alper Yeğin'in bu iddialara verdiği yanıt da dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediye Başkanlığı katında jakuzi iddiasını dile getirerek, kamu yönetiminin nasıl bu şekilde yönetilebileceğini sorgulamıştı. Bu sözler, eski başkan Döğücü'nün tepkisine neden oldu. Döğücü, jakuzi iddialarını reddederek, bu konunun temizlenmesi için yeni başkan Alper Yeğin’e seslendi ve konunun aydınlatılması gerektiğini belirtti. Ancak Yeni Başkan Alper Yeğin’in bu iddialara yanıtı, jakuzi iddiasından daha büyük sorunlar olduğu şeklinde oldu. Yeğin, "lüks ve batırılan bir belediye hikâyesinin yakında ortaya çıkacağını” söyledi.

Alper Yeğin, Eski Başkan Döğücü döneminde bir tadilat yapılmadığını ancak daha önceki dönemde gereksiz lüks bir şekilde başkanlık odasının tasarlandığını açıklamıştı. Bu açıklama üzerine bir önceki dönem Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem de iddialara yanıt verdi ve tepki gösterdi.

İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi de konuyla ilgili bir açıklama yaparak 'jakuzi' iddialarını yalanlamıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.