Seçil Erzan'dan Semih Kaya'ya suç duyurusu

Denizbank şube müdürü Seçil Erzan, 'Yüksek kar getirili özel fon' adı altında ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Semih Kaya'nın da aralarında bulunduğu beş kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Seçil Erzan'dan Semih Kaya'ya suç duyurusu
Yayınlanma:

Erzan, Semih Kaya'nın kendisinden fazla para aldığı iddiasıyla 'tefecilik' suçlaması yöneltti. Ayrıca, Erzan'ın kuzeninin eşine yönelik 'yağma' suçlaması da bulunduğu belirtildi.

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Seçil Erzan, Galatasaray'ın eski futbolcusu Semih Kaya ve menajer Fırat Özdemir hakkında 'tefecilik' ve 'tehdit' suçlarından şikayetçi oldu. Erzan, Kaya ve Özdemir'in kendisini tehdit ettiğini ifade ederken, bu kişilerin fazla para aldıklarını iddia etti.

Erzan, Semih Kaya'nın 4 milyon 275 bin, Fırat Özdemir'in ise 2 milyon 420 bin dolar parayı fazla aldığını söylemişti. Kaya'nın kendisinden aldığı fazla parayla Bodrum'da bir villa satın aldığını iddia etmişti.

Diğer şikayetçi isimler arasında Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz ile iş kadını eşi Merve Özer Yılmaz da yer alıyor. Erzan, bu kişilere yönelik 'yağma, hakaret ve tehdit' suçlamalarında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.