TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Seçim sonuçlarını değerlendirmeyi sürdürüyoruz

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti teşkilatları tarafından yapılan bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarını değerlendirdiklerini ve milletin verdiği mesajları doğru okuyarak gereğini yapacaklarını vurguladı.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ: Seçim sonuçlarını değerlendirmeyi sürdürüyoruz
Yayınlanma:

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümünde, Ramazan Bayramı'nı kutladı ve Gazze'deki Müslümanlara yapılan zulmün son bulmasını temenni etti.

Şanlıurfa'nın AK Parti'nin güçlü olduğu bir il olduğunu belirten Bozdağ, seçim sonuçlarının bu gücü gösterdiğini söyledi.

Bozdağ, "AK Parti teşkilatları olarak seçim sonuçlarını değerlendirmeyi sürdürüyoruz. Sandıkta milletimizin bize verdiği mesajları dosdoğru okuyup gereğini yapmak, bundan sonra bizim birinci önceliğimizdir. Milletimizin verdiği mesajlar doğrultusunda yol haritamızı belirleyerek yolumuza devam edeceğiz. Şanlıurfa, AK Parti'mizin güçlü olduğu bir yer. Bu seçimlerde elde edilen sonuçlar da bu gücün korunduğunu gösteriyor. İnşallah yeni dönemde bu gücü daha da artırmak milletimizle daha ileri düzeyde buluşmak ve onlarla yol yürümek için yapılması gerekenleri büyük bir titizlikle ve doğru tercihlerle yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Programa, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, belediye başkanları ve parti teşkilatı üyeleri katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.