Tefecilerden kurtulmak için şehir değiştirdi: Tehditler yine bitmedi!

İzmir'de tefecilerden borç alan bir vatandaş borçlarını ödemesine rağmen tefecilerin tehditlerinden kurtulamadı. Bu sebeple şehir değiştirip Ankara'ya gelen vatandaş hala tehdit almaya devam ettiğini söyledi.

Tefecilerden kurtulmak için şehir değiştirdi: Tehditler yine bitmedi!
Yayınlanma:

İzmir'de market işleten Necmettin Kaşıkçı, tefecilerle yaşadığı kabus dolu günleri Ankara'da da sürdürüyor. İddialara göre, tefecilerden aldığı borcun 10 katını ödemesine rağmen ölüm tehditlerinden kurtulamayan Kaşıkçı, çareyi Ankara'ya taşınmakta bulduğunu ifade etti. Ancak tefecilerin baskıları, tehditleri ve şiddet eylemleri Ankara'da da devam ediyor.

Kaşıkçı, Mamak'ta açtığı markette tefecilerin POS cihazı koyduğunu ve ödemelerin bu cihaza yapılmasını istediğini dile getirdi. İddialara göre, Ocak 2023'te İzmir'de market işletmeciliği yaparken tefecilerden borç alan Kaşıkçı, ödeme yapmasına rağmen sürekli olarak borçlu olduğu iddiasıyla tehdit edildiğini belirtti. Kendisini rahat bırakmayan tefecilerden kurtulmak için İzmir'deki mal varlıklarını satmaya başlayan Kaşıkçı, Ankara'ya taşındı. Ancak işçisinin İzmir'e giderek yerini tefecilere söylemesiyle Kaşıkçı'nın kabusu Ankara'da da devam etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.