Ümraniye'de yakın noktalarda iki otobüs alev aldı

Ümraniye'de sabah saatlerinde yakın bölgelerde ardışık otobüs yangınları yaşandı. Yangınlar sonucunda otobüsler kullanılamaz hale gelirken, olayda ne ölü ne de yaralı oldu.

Ümraniye'de yakın noktalarda iki otobüs alev aldı
Yayınlanma:

İlk yangın Dudullu terminalinde gerçekleşti. Motor kısmında başlayan alevler, otogara sıçradı ve kısa sürede otobüsü sardı. Otobüs hızla tahliye edilirken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında can kaybı yaşanmazken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü ve otobüs kullanılamaz hale geldi.

Diğer yangın ise TEM Dudullu kavşağında meydana geldi. Seyir halindeki bir otobüsün motor kısmından yükselen alevler, kısa sürede aracı sardı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, otobüs de kullanılamaz hale geldi. Otobüsün olay yerinden çekici yardımıyla kaldırılması sonrasında trafik akışı normale döndü.

Dudullu terminalindeki yangın hakkında konuşan Abdullah Arıcı, "Gelen otobüs motor kısmında yanarak geldi. Hızla alev aldı. İnsanlar tahliye edildi ve itfaiye olaya müdahale etti. Yaralanan olmadı." dedi.

Yangın hakkında konuşan yolculardan Aslan Akıncı ise, "Ankara'dan çıkarken yanık kokusu hissettik. Otogara girişte dumanlar yükselmeye başladı. Otobüsü tahliye ettik ve yangın büyümeden kontrol altına alındı. Otobüs çok kalabalık değildi ve yaralanan olmadı." şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.