Ünlüler, evcil hayvanlar ve tüm Türkiye sandık başında

Tüm Türkiye 31 Mart yerel seçimlerinde sandık başına giderken ünlüler de oylarını kullandı.

Ünlüler, evcil hayvanlar ve tüm Türkiye sandık başında
Yayınlanma:

Sarıyer'de oyunu kullanan Hülya Avşar, Beşiktaş tezahüratı yapan bir gruba eşlik ederek okuldan ayrıldı. Avşar, Sarıyer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sandık başına geldi.

untitled-1-003.jpg

ÜNLÜ ŞARKICI OYUNU KULLANDI

Beşiktaş’ta bulunan Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullanan ünlü şarkıcı Murat Boz, "Hayırlı olsun ülkemiz için, yerel seçimlerimizde en güzeli olsun inşallah. Oy pusulası biraz uzundu o biraz tabi zaman alıyor" dedi.

untitled-1-004.jpg

NİLPERİ, SABA TÜMER...

Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu'nda oy kullanmaya giden oyuncu Nilperi Şahinkaya, zarfı sandığa atarken zorluk yaşadı. Ünlü sunucu Saba Tümer ise oy kullanmasının ardından çekimlere gitmek üzere okuldan ayrıldı.

untitled-1-005.jpg

Cem Yılmaz Levent’teki Lütfi Banat İlkokulu’nda, İlker Aksum, Beşiktaş Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Tülin Oral, Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oy kullanırken birçok ünlü isim de vatandaşlık görevini yerine getirmek adına oy kullandı.

OY KULLANMAYA HAYVANLARI DA EŞLİK ETTİ

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. İzmir'de bazı vatandaşlar oy kullanmaya evcil hayvanlarıyla geldi.

untitled-1-006.jpg

Van'da yaşayan Kırgızlar ise geleneksel kıyafetlerini giyerek sandıklara geldi, bazıları ise atlarıyla gelerek oy kullanmayı tercih etti.

untitled-1-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.