Yunus Emre Karaosmanoğlu kimdir?

Resmi Gazete'de yapılan atama sonrası en çok sorulan sorulardan biri de Yunus Emre Karaosmanoğlu kimdir oldu. Yunus Emre Karaosmanoğlu kimdir, hangi görevlerde yer almıştır?

Yunus Emre Karaosmanoğlu kimdir?
Yayınlanma:

Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyeliğine Yunus Emre Karaosmanoğlu atandı. Peki Yunus Emre Karaosmanoğlu kimdir? Yunus Emre Karaosmanoğlu nereli ve kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyeliğine atanan Yunus Emre Karaosmanoğlu'nun kim olduğu çok sayıda vatandaş tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararı sonucu Resmi Gazete’nin 18 Ekim 2023 tarihindeki atama kararına göre artık, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyeliğine Yunus Emre Karaosmanoğlu atandı.

YUNUS EMRE KARAOSMANOĞLU KİMDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu zamanlarda Özel Kalem Müdür Yardımcılığı görevi üstlenen Karaosmanoğlu, 2014 yılında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda müsteşar yardımcılığı görevi yürüttü. Daha sonra Milli Savunma Bakanlığı'nda da aynı görevde yer alan Yunus Emre Karaosmanoğlu son olarak Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılığı yapmıştı.

Yunus Emre Karaosmanoğlu, 18 Ekim 2023 tarihinde yayınlanan Resmi Gazete'deki atama bilgilerine göre Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyeliğine atandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.