30 yıllık hasret bitti: İbrahim Tatlıses Mersin'de

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Mersin'de düzenlenen "Güneydoğu Buluşması" etkinliğinde sahne aldı ve sevenleriyle buluştu.

30 yıllık hasret bitti: İbrahim Tatlıses Mersin'de
Yayınlanma:

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Mersin'de düzenlenen "Güneydoğu Buluşması" etkinliğinde sahne aldı ve sevenleriyle buluştu. Mersin'de yüzlerce kişiyle birlikte şarkılarını söyleyen Tatlıses, Mersin halkını çok sevdiğini ve kente en son gelişinin üzerinden 30 yıl geçtiğini söyledi.

aw886223-01.jpg

"Güneydoğu Buluşması" etkinliği kapsamında Millet Park'ta gerçekleşen konserde Tatlıses, geceye "Leylim Ley" şarkısıyla başladı. "Mavi Mavi", "Haydi Söyle", "Aramam" gibi sevilen şarkılarını da seslendirerek Mersinlilere unutulmaz bir gece yaşattı. 30 yıl önce Mersin'de bir fırında çalışan Tatlıses, "Beni lekeleyemezlerdi. Çünkü ben kirliliğe yatkın değilim.

Beni temiz yetiştirdin, Allah senden razı olsun. Teşekkürler hemşerim." 30 yıl sonra beni sizlerle buluşturan vatandaş Bakan Nebati, ben burada sizlerleyim ve hepinizi çok seviyorum."

aw886223-02.jpg

Daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kürsüye çıkarak, "İbrahim Bey gözbebeğimizdir. Şanlıurfa'nın tacı, Türkiye'nin sanatçısıdır. İbrahim Bey'in olduğu yerde birlik, beraberlik, güzellik, sanat, Güneydoğululuk vardır" dedi. Türklük ve Türklük. Mersin'de birlikte çalışır, birlikte üretir, birlikte kazanırız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde buradaki gençlerle birlikte en güzel şeyleri birlikte yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Mersin'de çok güzel bir miting düzenledi, teşekkür ediyorum. Mersin'e bir kez daha."

aw886223-04.jpg

Tatlıses, "Mersin'in havalimanına ihtiyacı var" deyince Nebati, "Mavi Mavi'yi benim için söylersen sana söz veriyorum burada bölgesel bir havalimanımız olacak." Tatlıses'in şarkıyı söylemesinin ardından Nebati, "İbrahim Bey bu hafta Çukurova Bölge Havalimanı'na test uçuşu yaptık. Bir dahaki sefere buraya konser için geldiğinizde bölge havalimanına ineceksiniz" dedi.

aw886223-05.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.