Ankara Valisi Şahin, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Ankara Valisi Vasip Şahin, Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, "Köklü bir geçmiş, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlenmiştir" dedi.

Ankara Valisi Şahin, Türk Polis Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümünü kutladı
Yayınlanma:

Ankara Valisi Vasip Şahin, Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şahin, kutlama mesajında, "Köklü bir geçmiş, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlenmiştir…” ifadelerini kullandı.

Türk Polis Teşkilatının, kurulduğu 1845 yılından bugüne, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Türk Polis Teşkilatı, suç ve suçluyla mücadelede, masum ve mağdurları korumada cesaret timsali, vatana, millete, bayrağa sevgide sadakatin simgesi kahramanlardır. Köklü bir geçmiş, tecrübe ve birikime sahip olan dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Bugün, ülkemizde güven ortamının tesisine yönelik takdire şayan gayretler sergileyen teşkilatımızın kuruluşunun 179'uncu yılına ulaşmanın onuru ve mutluluğunu yaşamaktayız."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.