Belediye başkanlarından Şehitler Haftası mesajı

14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla Ankara'nın ilçe belediye başkanları mesaj yayımladı.

Belediye başkanlarından Şehitler Haftası mesajı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Yavaş, 14 Nisan Şehitler Haftası'yla yayınladığı mesajında, "Vatanımız için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum." dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan, 14 Nisan Şehitler Haftası'yla yayınladığı mesajında, "Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için canlarını feda ederek Türk Bayrağı’nın gururla dalgalanmasını sağlayan aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Aziz ruhları şad olsun." ifadelerini kullandı.

Mamak Başkanı Veli Gündüz Şahin de Şehitler Haftası'nı andı. Şakin, 14 Nisan Şehitler Haftası'yla yayınladığı mesajında, "Bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Şehitler Haftası'nı kutlayan bir diğer isim ise Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, 14 Nisan Şehitler Haftası'yla yayınladığı mesajında, "14-20 Nisan tarihleri arasında kutladığımız Şehitler Haftası'nda, ülkemizin bağımsızlığı ve güvenliği için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya da Şehitler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Şehitler Haftası’nda vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm kahraman Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.