Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük'ten seslendi: Depremin faturası 104 milyar dolar

Karabük'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Depremin faturası 104 milyar dolar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karabük'ten seslendi: Depremin faturası 104 milyar dolar
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabük'te düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, "Bu şehir cumhuriyetimizin kazanımlarından biridir. Karabük bir iftihar sofrasıdır. İşçisiyle esnafıyla öğrencisiyle bu şehirde yaşayan her bir kardeşimizin üzerimizde hakkı var" dedi.

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerin ülke ekonomisini derinden etkilediğini ifade eden Erdoğan, depremin faturasının 104 milyar dolar olduğunu söyledi.

"ENFLASYON YIL SONU DÜŞECEK"

Erdoğan, enflasyonun yıl sonunda düşeceğine işaret ederek, "Enflasyon yıl sonu düşecek. İmkanları milletin tüm kesimlerine yansıtacağız. Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur." diye konuştu.

Erdoğan, "Altılı Masa dağıldı gitti. Tüm suçu Bay Kemal'e yıktılar. Parlementoda bunlardan bir kişi yok. Şimdi hepsi keyfine bakıyor." dedi.

"BU CHP, BU DEM'DEN HİÇBİR ŞEY OLMAZ"

Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, şöyle konuştu:

"Bu ucube ittifaktan geriye masanın gizli ortağı DEM'le bir türlü adını koyamadıkları, millete çıkıp ne olduklarını anlatamadıkları tuhaf bir ilişki kaldı. CHP ve DEM iş birliği içinde. Sorsan 'ittifak yapmadık' diyorlar ama kirli pazarlıkları sonunda neler çıkaracak göreceğiz. Bu CHP, bu DEM'den hiçbir şey olmaz. Bunlar daha kendi işlerini bile beceremiyorlar. Kavga, gürültü hiçbir zaman eksik olmuyor.(İstanbul'daki para sayma görüntüleri) Türk siyasetini kirletmeye, kendilerine oy verenler başta olmak üzere insanımızı utandırmaya kimsenin hakkı yok."

Erdoğan, "Bizim ne köken, ne meşrep istismarıyla ne de ideolojik saplantılarla işimiz olmaz." dedi.

Karabük'e eser ve siyaset hizmeti yapmaya devam ettiklerini belirten Erdoğan, Karabük'e 94 milyar kamu yatırımı yaptıklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.