Cumhurbaşkanı Erdoğan:17 seçimden zaferle çıktık

Çorum'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin desteğiyle girdiğimiz 17 seçimden zaferle çıktık. 31 Mart'tan da zaferle çıkacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:17 seçimden zaferle çıktık
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Çorum Kadeş Barış Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap etti.

"17 SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKTIK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çorum bizi yalnız bırakmadı. Türkiye'nin en kritik seçimlerinden birinde Çorumlu kardeşlerimiz Cumhur İttifakı'na sahip çıktı. Milletimizin desteğiyle girdiğimiz 17 seçimden zaferle çıktık. 31 Mart'tan da zaferle çıkacağız." dedi.

"31 MART'TA TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ İÇİN HAZIRIZ"

Erdoğan, "Sizle çalıştınız, didindiniz, mücadele ettiniz, biz de sizi her alanda destekledik. İşinizi kolaylaştırdık, inşallah 31 Mart'ta birlikteliğimizi perçinleyeceğiz. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız." ifadelerini kullandı.

"DÜNYAYI BAŞLARINA YIKIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadele ettiğini ve etmeye devam edeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Sosyal barışımızı bozmaya yeltendiler. Geçmişte birliğimizi hedef almak için provokasyonlar denediler. Suriye'de terör koridoru kurarak bizi kuşatmaya çalıştılar. Dünyayı başlarına yıkıyoruz. Türkiye'yi bölücü terör belasından kurtarıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bizim sadece 10 yılda yaşadıklarımızı başka bir ülke yaşasa, değil bizim gibi istikrarını ve barışını sürdürmeyi, yerle yeksan olur. Hiç kimse bu kadar zorlu mücadeleleri veremezdi. Projelerimizi hayata geçirdik. Hedeflerimize emin adımlarla yürüdük. Milletimizin birlik ve beraberliğine halel getirmedik."

Deprem bölgesini tekrardan ayağa kaldıracaklarına işaret eden Erdoğan, "Vatandaşlarımızı çaresiz bırakmadık. yıl sonundan 200 bin konut tamamlanacak. Depremin yıktığı illeri ayağa kaldıracağız." dedi.

"ENFLASYON YILIN İKİNCİ YARISINDAN İTİBAREN DÜŞECEK"

Erdoğan, enflasyona ilişkin, "Daha önce nasıl enflasyonu tek haneli rakamlara biz indirdiysek, aynısını yine yapacağız. Hükümet olarak ekonomi ekibimizle ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Ekonomi programımız işliyor. Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşecek. Çalışanların ve emeklilerin alım gücü artacak. Milletimizden bize ve ekonomi ekibimize güvenmesini istiyorum." dedi.

"MUHALEFET BOL KESEDEN ATIYOR"

Erdoğan, muhalefeti hedef alarak, "CHP'liler dolar- avrodan kule yapıyor. Muhalefet bol keseden atıyor. Onların sırtında yumurta küfesi yok, biz sorumluluk taşıyoruz." diye konuştu.

Çorum'da birçok projenin hayata geçirdiğinden söz eden Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Çorum'da 7 bin konutu tamamladık. Çorumlu çiftçilerimize son 21 yılda toplamda 26 milyar lira tutarında tarımsal hibe desteği sağladık."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.