21 Haziran 2019 burç yorumları

21 Haziran 2019 burç yorumları

21 Haziran 2019 burç yorumları
Yayınlanma:
Güncelleme:

KOÇ BURCU

Bugün yakınlarınız iş hayatınızda zor durumda kalmanıza neden olabilir. Onları kırmamak adına yapacaklarınız meslek hayatınızda başarısızlığa rakiplerinizin yararına yanlış oluşumların içinde olmanıza neden olabilir. İş ve özel yaşamınızda ki dengeyi korumalı profesyonelliğinizi korumalısınız. İş işten geçmeden önce.

BOĞA BURCU

Gökyüzü işiniz ile ilgili konularda şanlı gelişmelere işaret etmekte. Maddi sıkıntılarınız bugün ile birlikte arkanızda kalıyor yenilikçi olmalı sizi doğru yönlendiren insanların söyledikleri dikkate almayı başardığınızda önemli bir çıkış başarı yakalamanız mümkün. Özel yaşamınızda ise sürprizlere hazır olmalısınız. Sevginin aşkın sözler de değil özde ve davranışta olduğunu yaşatacak birlikte olduğunuz kişi sizlere.

İKİZLER BURCU

Gökyüzü bugün yakınlarınız için olumsuz düşüncelerinizi sözlerinize yansıtmamanız için uyarıyor sizleri. Bir anda ortalık karışabilir ve ilişkilerinizi derinden yaralayarak üzücü durumlara yol açabilirsiniz kontrollü olmalısınız. Özel ve iş hayatınızda ise özverili olmalı size yapılan öz veriyi de yok saymamalısınız.

YENGEÇ BURCU

Gökyüzü hukuki işlerinizde olumlu sonuçlar alarak sevineceğiniz bir güne işaret etmekte. Maddi manevi güzellikler sizleri karşılıyor talih sizden yana ilerlerken eğitim ve iş hayatınızda girişimci olmalı kendinizi geliştirecek her türlü fırsatı kısa süre içinde değerlendirmeye çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde etkili olmasına izin vermemeyi başarmalısınız.

ASLAN BURCU

Gökyüzü  bugün aile ve akrabalarınız ile ilgili gerginliklerden uzaklaşıp iş hayatınızda aldığınız kararları girişimci davranarak uygulayacağınıza hayatınıza yeni bir yön verip kendinizi geliştireceğiniz maddi kazanımlarınızı arttırıp rahatlayacağınız fırsatlara işaret etmekte. Kendinize size destek verenlere güvenin ve ilerleyin. Özel yaşamınızda ise aşkı emeği sevgiyi yaşayarak öğrenecek ne kadar şanslı olduğunuzu fark edip eş ya da sevgilinize duygularınızı tüm içtenliğiniz ile ifade edip aşka teslim olmayı seçeceksiniz.

BAŞAK BURCU

Gökyüzü maddi konularda iş arkadaşlarınız ile sorunlar yaşayabileceğiniz enerjilere işaret etmekte. Sinsi insanları değiştiremez ama onlar ile çalışmamayı gerçekleştirebileceğinizi unutmadan hareket etmelisiniz. Sinirlerinizi gereksiz yere bozmamalı iş motivasyonunuzu öfkeye kapılıp düşürmemeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı anlayışlı olmalı öfkenizi ona yansıtmamalısınız.

TERAZİ BURCU

Gökyüzü sizden yaşça büyük kişilerin uyarılarını eleştiri olarak algılayıp tepki vermenin meslek hayatınızda sorunlara neden olacağı konusunda uyarıyor sizleri dikkatli ve sakin olup kendinizi geliştirmeye çalışmalısınız. Bugün parasal alışverişler de hakkınızı korumalısınız. Özel yaşamınızda ise kalbiniz aşkla dolu iken sözleriniz bunun tam tersi olmamalı.

AKREP BURCU

Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda asla ortaya çıkmaz dediğiniz sakladığınız sır ya da olayların gün yüzüne çıkıp zor durumda kalabileceğinize işaret etmekte. İsyan etmek yerine kabullenmeli kendinizi olumsuz düşünce ve tavırlarınızdan uzaklaştırmanın yollarını aramaya odaklayabilmelisiniz. Bunu yapmadığınız takdir de her şey sizler için daha da zor bir hal alabilir.

YAY BURCU

Gökyüzü ticari konularda risk almadan ilerlemeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle basın yayın ile ilgili alanlarda iş sahibiyseniz çok ama çok dikkatli davranın detayları önemseyin. Özel yaşamınızda ise sizin yakınlarınızdan kaynaklı sorunlar yaşanabilir ve ilişkiniz de dengeleri sağlamakta zorlanabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Gökyüzü maddi ve resmi konularda gecikmelerden dolayı stresli saatler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Bağırıp çağırıp öfkeye tutunarak çözüm üretemeyeceğinizi bilmeli sakinlikle iletişime önem verip sorunlarınızı çözmek için diplomatik olmayı tercih etmelisiniz.  Aşk hayatınızda ise bugün tutku dolu gelişmeler içinde olabilirsiniz.

KOVA BURCU

Gökyüzü iş hayatınızda haksızlıklar ile karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Bu durum motivasyonunuzu düşürebilir ve yanlış insanlar ile olan imtihanınıza isyan edebilirsiniz içten içe. Her ne olursa olsun işinize dört elle sarılmalı fakat aynı tekrarların sonlanması için dostlarınızın önerilerini dikkate almalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin her davranışınızı eleştirmesi karşısında üzülebilirsiniz bugün.

BALIK BURCU

Gökyüzü arkadaşlarınızdan kaynaklı maddi zararlar ile ilgili konularda adaletin sizden yana işleyeceğinize işaret emekte. Bu durum sizleri rahatlatacak iş hayatınızda kararlarınızın netleşmesine yardımcı olacaktır. Değişimlere hazırsınız şimdi kapıları çalmalı yenilik enerjisinin içinde yer almalısınız. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinizin tehditkar söylemleri ona olan duygunuzu tamamen değiştirebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.