AŞTİ’de 1 TL’lik isyan

Ankara’da Büyükşehir’e bağlı otoparkların 1 TL olmasının ardından fırsatçılara gün doğdu. Özellikle AŞTİ’de yaşanan yoğun trafik sorununun çözümü için vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor.

AŞTİ’de 1 TL’lik isyan
Yayınlanma:
Güncelleme:

TRAFİK KONYA YOLUNA KADAR TAŞTI, VATANDAŞ YARDIM BEKLİYOR

AŞTİ’DE ADIM ATILACAK YER KALMIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda aldığı kararla belediyeye ait otoparklarının 1 TL olması vatandaşı memnun etse de otopark sıkıntısını da beraberinde getirdi. Ankara’nın ulaşım merkezlerinden biri olan Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (AŞTİ) otopark sorunu vatandaşları adeta çileden çıkardı. Otoparkların 1 TL olmasıyla adım atılacak yer kalmayan bölgede vatandaşlar AŞTİ’ye girebilmek için araçlarını ana caddeye çekmek zorunda kalıyor. Uzun kuyrukların oluşmasına neden olan otoparklarda vatandaşlar araçlarını çekecek yer bulamaması trafiğin AŞTİ’nin dışına taşmasına da sebep olurken otoparklara uzun süre çekilen araçlar vatandaşın tepkisini çekmeye devam ediyor.

VATANDAŞ ARABASINI ÇEKİP GÜNLERCE GELMİYOR

Konuyla ilgili şikayetlerini gazetemiz aracılığıyla dile getiren Ahmet Y. “Belediyemiz çok güzel bir uygulama başlattı otoparkları 1 TL yaptı ama ne yazık ki vatandaşımız bu durumu fırsata çevirmeyi başardı. Çünkü otoparklar 1 TL diye vatandaşlarımız araçlarını buraya çekip gidiyor. Günler sonra gelip arabasını alıyor. Hal böyle olunca otoparklarda doluluk azalmıyor ve 15-20 dakikalığına gelen vatandaşlar yer bulamıyor. Trafik AŞTİ’nin dışına Konya yoluna taşıyor. Yetkililerin bu duruma el atması lazım. Buradaki görevliler uzun süre kalan araçları emniyete şikayet edip çektirirse vatandaşlarda buraya uzun süre arabalarını çekmemiş olur” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.