Bolu kampı başladı

2018-2019 Sezonunda Spor Toto Birinci Ligde mücadele edecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarına devam ediyor.

Bolu kampı başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

2018-2019 Sezonunda Spor Toto Birinci Ligde mücadele edecek olan Gençlerbirliği hazırlıklarına devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlılar Kızılcahamam kampının ardından verilen 3 günlük izinin ardından bugün Bolu’da toplandı. 18.30’da Bolu’daki ilk kampına çıkan takımımız yaptığı koşu çalışmasıyla günü tamamladı. Bugün yapılan antrenmana yeni transferlerimiz Selçuk Şahin ve Mahmut Boz da katıldı.

NEFES ALDIRMADI

Kırmızı siyahlılar teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yaptığı ilk antrenmanda adeta komando eğitimi yaptı. Sabah ilk antrenmanda yapılan kros ve koşu antrenmanında adeta pestilleri çıkan futbolcular akşam idmanında daha ziyade topla çalışması yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Oyuncularından yeni sezona hazır olarak girmesini isteyen Sözeri, “Ligde büyük bir çekişmenin yaşanacağını ve bütün takımların iddialı kadro kurduklarını işlerinin hiç kolay olmadığını” ifade etti.

YENİ TRANSFER MAHMUT BOZ

Transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği daha önce kırmızı siyahlı formayı giyen savunma oyuncusu Mahmut Boz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 2006 yılında Gençlerbirliği ile ilk profesyonel sözleşmesine imza atan Mahmut çeşitli kulüplerde kiralık olarak forma giymesinin yanı sıra A takımda da forma giymişti. Mahmut Boz geçtiğimiz sezonu BUGSAŞ Spor’da geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.