Kırşehirli Dernekler Federasyonu'nda Görev Dağılımı Yapıldı

Kırşehirli Dernekler Federasyonu, genel kurul sonrası yeni yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantıda görev dağılımları yapılırken, ileriki günlerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Kırşehirli Dernekler Federasyonu'nda Görev Dağılımı Yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

AYNUR ÇETİN

Geçtiğimiz günlerde 7. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Kırşehirli Dernekler Federasyonu, yeni yönetimiyle ilk toplantısını yaptı. Ulaştırma Bakanlığı Yemek Salonu’nda düzenlenen toplantıya katılım yoğun oldu. Başkan Hilmi Gökçınar başkanlığında düzenlenen toplantıda, federasyonda görev dağılımları gerçekleştirildi. 

kirsehirli-dernekler-1.jpg

GÖKÇINAR’DAN GENEL KURUL TEŞEKKÜRÜ

Toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Gökçınar, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, gerçekleştirdikleri olağan genel kurulla ilgili izlenimlerini paylaştı.  Gökçınar şunları söyledi: “Gerçekten çok güzel bir genel kurul geçirdik. Çok sayıda siyasetçi, bürokrat, işadamı ve hemşehrimizin katılması bizi mutlu etti. 245 delegemiz bulunuyor. 160 delegemiz katılım sağladı. Tam kadro katılan derneklerimizi özellikle tebrik ediyorum. Yeni yönetime seçilen arkadaşlarımız ve tüm dernek başkanlarımızla yolumuza devam ediyoruz. 45 dernek başkanın içinde olduğu bir icra kurulu oluşturacağız Gücümüze güç katacak tüm arkadaşlarımız Federasyonumuzun doğal üyesidir. Geçtiğimiz genel kurul en beğendiğim genel kuruldu. Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve yönetimimize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

kirsehirli-dernekler-3.jpg

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYALIM

Gökçınar, “Ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz iftar daveti için 8 Haziran’ı düşünüyoruz. İnşallah bu yılda yoğun katılımla gerçekleştireceğiz.” diye konuştu. Gökçınar, yaptıkları çalışmaları da başarılı olanın altında biz aidetiyle hareket etmelerinin yattığını belirterek, bu birlik ve beraberliklerini korumaları gerektiğini vurguladı. Gökçınar, “Biz kaliteli bir aileyiz. Bu kalitemizi kimseye bozdurmayalım. Üçüncü kişilerin, ailemizin fertlerinden birini eleştiri dahi yapmalarına fırsat vermeyelim” diye konuştu.

kirsehirli-dernekler-7.jpg

Toplantıda söz alan Sincan Kırşehirliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Toklucu, genel kurul ile ilgili görüş ve önerilerini paylaştı. Yeni yönetimde görev dağlımı ise şu şekilde belirlendi.

YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Nuri Cantürk; Hüseyin Kayapınar;

Teşkilat ve Personel İşleri Başkan Yardımcıları Kemal Coşkun, Mahmut Ay;

Ekonomik ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Doğan Aslan, Kani Araz;

Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Çetin, Yardımcıları Hakan Gönen; Alper Toyran;

Genel Sekter Hüseyin Ata, Genel Sekreter Yardımcısı Hacı Derviş Kaplan;

Genel Sayman Ramazan Erdoğdu,  Yardımcıları Mustafa Kılıç, Celal Bayram;

Kadın Kolları Başkanı Nermin Hendek;

Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Canavar;

Sportif Faaliyetler Komisyonu Başkanı Okay Kılıç, Yardımcısı Ahmet Demirtaş;

Hukuki İşler Komisyonu Başkanı Arif Kaplan, Yardımcısı Atakan Çelik;

Sağlık Komisyonu Başkanı Taner Gökçınar.

kirsehirli-dernekler-4.jpg

kirsehirli-dernekler-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.