Akyurt adaylarının son 24 saati! Hilal Ayık, Filiz Geygel, Deniz Gökkaya, Nihat Karaoğlan ne yaptı?

AK Parti, CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi'nin Akyurt Belediye Başkan Adayları, seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü Akyurt'ta nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Akyurt adaylarının son 24 saati! Hilal Ayık, Filiz Geygel, Deniz Gökkaya, Nihat Karaoğlan ne yaptı?
Yayınlanma:

Türkiye 31 Mart'ta seçime gidiyor. Akyurt'ta seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Akyurt Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

Cumhur İttifakı AK Parti Akyurt Belediye Başkanı Adayı Hilal Ayık, Akyurt'ta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Ayık, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmalarını sosyal medya hesabında yer vermeyen Ayık, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Başkanı Adayı Turgut Altınok'un paylaşımlarını sosyal medya hesabından yer veriyor.

FİLİZ GEYGEL'DEN "HALKIN İÇİNDEN GELDİK" MESAJI

CHP Akyurt Belediye Başkanı Adayı Filiz Geygel, Akyurt'ta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Geygel, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Geygel,"Halkın içinden geldik, halkın içinde olmaya da devam edeceğiz. Samimiyetle, adaletle ve kocaman bir yürekle yöneteceğiz." mesajı verdi.

"AZ KALDI GELİYORUZ"

Vatandaşların taleplerini dinleyen Geygel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ne mutlu bize, ne güzel karşılanıyoruz. Az kaldı geliyoruz." dedi.

Geygel, Akyurt için birçok projesi olduğuna da işaret ediyor.

Memleket Partisi Akyurt Belediye Başkanı Adayı Deniz Gökkaya da Akyurt'ta seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlarla buluşan Gökkaya, ilçe semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafıyla sohbet eden Gökkaya, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Gökkaya'ya ziyaretinde Memleket Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burak Hasar da eşlik etti. Seçim çalışmalarını sosyal medya hesabından yer vermeyen Gökkaya, sosyal medyayı aktif kullanmayan adaylardan birisi.

İYİ Parti Akyurt Belediye Başkanı Adayı Nihat Karaoğlan'ın da sosyal medya hesabı bulunmuyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.