Balâ adaylarının son 24 saati! Ahmet Buran, İsa Kaplan, Ali Çakmak, Umut Orbey ne yaptı?

AK Parti, CHP, İYİ Parti, Memleket Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nin Balâ Belediye Başkan Adayları, seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü Balâ'da nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Balâ adaylarının son 24 saati! Ahmet Buran, İsa Kaplan, Ali Çakmak, Umut Orbey ne yaptı?
Yayınlanma:

Türkiye 31 Mart'ta seçime gidiyor. 31 Mart'a sayılı günler kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Balâ'da seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Balâ Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

Cumhur İttifakı AK Parti Balâ Belediye Başkanı Adayı Ahmet Buran, Balâ'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Buran, vatandaşların dertlerini dinledi.

AHMET BURAN, SEÇİM VAATLERİNİ SIRALADI: DOĞAL GAZ

Buran, sosyal medya hesabından seçim vaatlerini de sıraladı. Balâ'da gerçekleştirmeyi planladığı birçok proje olduğunu dile getiren Buran, ilçe sakinlerinin en büyük sorununun doğalgaz olduğuna dikkati çekti. İlçe sakinlerinin sorunlara çözüm ürettiğini ifade eden Buran, "2 yıl içerisinde tüm mahallerimizi doğal gazla buluşturacağız." dedi

AHMET BURAN'DAN 'YOLA DEVAM' MESAJI

Buran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Balâ'mız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" mesajı verdi.

Balâ için birçok projesi olduğunu vurgulayan Ahmet Buran, "İlçemize yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz. "dedi.

İSA KAPLAN'DAN 'BİRLİKTE KAZANACAĞIZ' MESAJI

CHP Balâ Belediye Başkanı Adayı İsa Kaplan, Balâ'da seçim çalışmalarına devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Kaplan, Balâ ilçesine bağlı Kesikköprü, Davdanlı ve Ergin Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kaplan, "Birlikte başaracağız!" mesajı verdi.

İYİ Parti Balâ Belediye Başkanı Adayı Levent Gürbüz de Balâ'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçime kısa bir süre kala ilçe sakinleriyle buluşmaya devam eden Gürbüz, vatandaşlarla hasbihal etti, taleplerini dinledi.

FATİH ERBAKAN'DAN "BALÂ'YA REFAH GELECEK"MESAJI

Yeniden Refah Partisi Balâ Belediye Başkanı Adayı Ali Çakmak, sosyal medya hesabı bulunmuyor. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ali Çakmak ile Balâ'ya Refah gelecek" dedi.

Memleket Partisi Balâ Belediye Başkanı Adayı Umut Orbey de sosyal medya hesabında seçim çalışmalarına çok fazla yer vermeyen adaylar arasında bulunuyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.