CHP o ilçede 74 yıl sonra kazandı

Alanya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre zaferi kazanan CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı ve vatandaşlarla buluştu.

CHP o ilçede 74 yıl sonra kazandı
Yayınlanma:

Konuşmasında, "Çok büyük emekler verdiniz, büyük fedakarlıklarda bulundunuz ve bugün Alanyamız'ın geleceğini değiştirdiniz. Yepyeni bir döneme girdik" dedi.

Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, seçim zaferini Alanyalılarla birlikte yaşadı. Resmi olmayan sonuçlara göre galip gelerek zaferini ilan eden Özçelik, Seçim Koordinasyon Merkezi Ofisi'nin bulunduğu Çimen Oteli'nin önünde coşkulu kalabalığa hitap etti. Kalabalığın ilgisi karşısında duygusal anlar yaşayan Özçelik'e sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar, "Alanya'nın Umudu" ve "Osman Başkan" sloganları attı ve ardından Andımızı hep bir ağızdan okudu.

Balkondan kalabalığa seslenen Özçelik, "74 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin Alanya'da belediye başkanı oldum. Sizler sayesinde hep beraber kazandık. Çok büyük emekler verdiniz, büyük fedakarlıklarda bulundunuz ve bugün Alanyamız'ın geleceğini değiştirdiniz. Yepyeni bir döneme girdik. Genel Başkanımız Özgür Özel'e huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Seçilir seçilmez çalışmalara başlayacağız. Mazbatamızı alıncaya kadar tebriklerinizi seçim ofisinde alacağım. Ne mutlu bize, başardık" şeklinde konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilen Özçelik, "Değişimin gerçek adresi olan bize, desteğinizi ve teveccühünüzü en güçlü bir şekilde gösterdiniz. Antalya'da da Muhittin Başkanımız ile birlikte Alanya'da yapmak istediklerimizi Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte işbirliği halinde gerçekleştireceğiz. Verdiğimiz tüm sözleri tutacağımızdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Projelerimizi çok hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Alanya bizlere emanet" sözlerini de dile getirdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.