Elmadağ adaylarının son 24 saati! Eyyüp Tekiner, Seyfettin Boğazlı, Kerim Alçıkaya, Esra Gündoğar Murat ne yaptı?

AK Parti, CHP, Memleket ve Yeniden Refah Partisi'nin Elmadağ Belediye Başkan Adayları, seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü Elmadağ'da nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Elmadağ adaylarının son 24 saati! Eyyüp Tekiner, Seyfettin Boğazlı, Kerim Alçıkaya, Esra Gündoğar Murat ne yaptı?
Yayınlanma:

Türkiye 31 Mart'ta seçime gidiyor. 31 Mart'a sayılı günler kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Elmadağ'da da seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Elmadağ Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

Cumhur İttifakı AK Parti Elmadağ Belediye Başkanı Adayı Eyyüp Tekiner, Elmadağ'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında, Elmadağ'daki esnaflarla bir araya gelen Tekiner, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Seçime kısa bir süre kala saha çalışmalarını hızlandıran Tekiner, vatandaşlarla bulduğu her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyor.

CHP Elmadağ Belediye Başkanı Adayı Adem Barış Aşkın, Elmadağ'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aşkın, sosyal medya hesabından seçim çalışmalarına çok fazla yer vermeyen adaylar arasında bulunuyor. Sosyal medya hesabından en son yaptığı paylaşım Aşkın'ın CHP'nin Elmadağ'da düzenlediği miting görüntüleri.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşan Aşkın, Elmadağ'da düzenlenen mitinge çok sayıda vatandaşın katıldığına dikkati çekti.

Aşkın, ilçedeki öğrencilere kışlık kaban ve mont yardımı yapıldığını ifade ederek, "İçiniz rahat olsun kar yağmadan önce Elmadağ’ımızda kışlık botu ve kabanı olmayan ihtiyaç sahibi öğrencimiz kalmadı." dedi.

"ELMADAĞ'DA DEĞİŞİM ZAMANI"

Yeniden Refah Partisi Ankara Elmadağ Belediye Başkan Adayı Seyfettin Boğazlı da Elmadağ'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Elmadağ'a değişim olacağının mesajını veren Boğazlı, "Değiştir Elmadağ, Refah'la Buluş" dedi.

Boğazlı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Yeni, ahlaklı, düzgün, adaletli bir siyasetin penceresini açtık. Dayanışma kültürüyle, halka hesap vererek ilerliyoruz. Ayrım yapmadan, herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışıyla yürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

ELMADAĞ ADAYLARI SESSİZ

Zafer Partisi Elmadağ Belediye Başkan Adayı Kerim Alçıkaya, Memleket Partisi Elmadağ Belediye Başkan Adayı Esra Gündoğar Murat'ın sosyal medya hesabı bulunmuyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Elmadağ seçeneksiz değil; Elmadağ için Esra Gündoğar Murat var, Memleket Partisi var!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Elmadağ Belediye Başkan Adayı Cemalettin Delice ise adaylıktan geri çekildiğini duyurmuştu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.