Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Ateşle oynuyorsun!" uyarısı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Van Büyükşehir Belediye seçimleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Ateşle oynuyorsun!" uyarısı
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sert eleştirilerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin demokratik temellerine vurgu yaparak, Erdoğan'a 'BOP Eşbaşkanı' şeklinde seslendi ve "Ateşle oynama" uyarısı yaptı.

Kılıçdaroğlu, Van halkının iradesini belirlediğini ve bu karara saygı duyulması gerektiğini belirtirken, demokrasi ve adaletin kazananı tescil etme sorumluluğunun Cumhurbaşkanı'nda olduğunu ifade etti.

Sosyal medya paylaşımında, Türkiye'nin laik, demokratik ve hukukun üstünlüğüne dayalı bir devlet olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, bu değerlerin değiştirilemeyeceğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin verildiği seçimi ikinci tamamlayan AK Parti Adayı Abdulahat Arvas'a da seslenerek, verilen talimatları reddetmesi gerektiğini ve bu şekilde Van halkının iradesine saygı göstermesi gerektiğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.