MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan dikkat çeken açıklama: "Kalmalarından çok, gitmeleri evladır."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından yapılan tartışmalarla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan dikkat çeken açıklama: "Kalmalarından çok, gitmeleri evladır."
Yayınlanma:

Semih Yalçın, bazı kişilerin MHP'ye karşı hınç ve intikam duygularıyla hareket ettiğini ve bu kişilerin partiye zarar vermek amacıyla kullanıldığını belirtti.

Türk milliyetçiliğinin MHP özelinde ülkücülük olarak kendini gösterdiğini vurgulayan Yalçın, MHP'nin bir dava partisi olduğunu ve milliyetçi-ülkücü hareketin temsilcisi olduğunu ifade etti. Ülkücülüğün, Türk milliyetçiliğinin kendine özgü bir tarzı olduğunu ve bu çerçevede hareket edildiğini dile getirdi.

Yalçın, ülkücü camianın birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve dava arkadaşlarına sadık olduğunu belirtti. Ayrıca, ülkücülükten saparak başarısızlıklarını başkalarına yüklemeye alışanların partiye zarar verdiğini ve bu tür kişilerin MHP'den ayrılmasının aslında parti için bir temizlik olduğunu ifade etti ve "Ülkücü olmanın getirdiği tarihi sorumluluğu taşıyacak kıratta olmayanların, çeşitli bahanelerle aramızdan ayrılmaları, aslında memnuniyet verici bir olgudur. Kalmalarından çok, gitmeleri evladır. Asla da oy kaybı değildir." dedi.

Ülkücü olmanın gerektirdiği sorumluluğu taşımayanların parti içinde kalmamasının memnuniyet verici olduğunu belirten Yalçın, MHP'nin Türk milliyetçiliğinin evi olduğunu ve bu gerçeğin herkes tarafından bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.