Şereflikoçhisar adaylarının son 24 saati! Memiş Çelik, Mustafa Koçak, Avni Yıldırım, Mahmut Celal Ünsal ne yaptı?

AK Parti, CHP, Memleket Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nin Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayları, seçime kısa bir süre kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye başkan adaylarının bir günü Şereflikoçhisar'da nasıl geçiyor? Detaylar haberimizde...

Şereflikoçhisar adaylarının son 24 saati! Memiş Çelik, Mustafa Koçak, Avni Yıldırım, Mahmut Celal Ünsal ne yaptı?
Yayınlanma:

Türkiye 31 Mart'ta seçime gidiyor. 31 Mart'a sayılı günler kala seçim koşuşturması Başkent Ankara ve ilçelerinde de yoğunlaştı. Şereflikoçhisar'da da seçim yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı için aday olan isimlerin bir gününü anadolugazete.com.tr okuyucuları için derledik.

Cumhur İttifakı AK Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Adayı Memiş Çelik, Şereflikoçhisar'da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşan Çelik, Şereflikoçhisar için birçok projesi olduğunun mesajını veriyor.

TOGG, ŞEREFLİKOÇHİSAR'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Milli otomobil Togg, ilk kez getirildiği Şereflikoçhisar'da vatandaşlarla buluştu.

Milli otomobil Togg'a ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Çelik, "Milli gururumuz, yerli otomobilimiz TOGG, çarşı merkezinde kıymetli Şereflikoçhisarlı hemşehrilerimizle buluşturduk. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

MEMİŞ ÇELİK, ESNAFI ZİYARET ETTİ

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Çelik, tek tek işyerlerindeki esnafları ziyaret ederek, sohbet etti. Çelik'e ziyaretinde AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi eşlik etti.

Seçim çalışmalarını sosyal medya hesabından yeterince yer vermeyen Çelik, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok'un paylaşımlarını sosyal medya hesabından yer veriyor.

"AZ LAF ÇOK İŞ"

CHP Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Koçak, seçim çalışmalarına Şereflikoçhisar'da devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Koçak, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

"SEVGİ KAZANACAK"

Seçime günler kala vatandaşlarla buluşmaya devam eden Koçak, "Sevgi kazanacak" mesajı veriyor.

İYİ Parti Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Avni Yıldırım, Şereflikoçhisar'da seçim çalışmalarına devam ediyor. Sosyal medya hesabında seçim çalışmalarına çok fazla yer vermeyen Yıldırım, İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın paylaşımlarına sayfasında yer veriyor.

Yeniden Refah Partisi Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Muhammet Doğan, Şereflikoçhisar'da seçim çalışmalarını sürdüren isimlerden.

"ŞEREFLİKOÇHİSAR'IN İL OLMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENE YAPACAĞIZ"

Memleket Partisi Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Mahmut Celal Ünsal, sosyal medya hesabında seçim çalışmalarına çok fazla yer vermeyen adaylar arasında bulunuyor. Ünsal, Şereflikoçhisar'ın 'il' olması gerektiğini ifade ederek, "Şereflikoçhisar'ın il olması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Ünsal, sosyal medya hesabından seçim vaatlerini de sıraladı. Ünsal, ilçedeki başarılı öğrencilere burs imkanı sağlayacağını açıkladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.