TİP’in Gökhan Zan’ın adaylığına desteğini çekmesine sebep olan ses kaydı yayınlandı: 3 milyon TL, Hatayspor, Spor yorumculuğu

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmesine ilişkin tartışmalar devam ederken, Zan'a ait olduğu iddia edilen ve adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar teklif edildiği iddia edilen ses kayıtları ortaya çıktı.

TİP’in Gökhan Zan’ın adaylığına desteğini çekmesine sebep olan ses kaydı yayınlandı: 3 milyon TL, Hatayspor, Spor yorumculuğu
Yayınlanma:

Sözcü TV'nin yayınladığı ses kaydında, tuvaletten sessiz konuştuğunu ve AK Parti İl Binası’nda olduğunu belirten Gökhan Zan, AK Parti ile görüşmesinde çok iyi karşılandığını belirtiyor. Kuzeninin de yanında olduğunu söyleyen Gökhan Zan, adaylıktan çekilmemesi için 3 milyon dolar önerildiğini ve bu teklife karşılık 5 milyon dolar için pazarlık edebileceğini aktardı.

Kayıtta, Zan olduğu iddia edilen kişi, TRT'de spor yorumculuğu ve Hatayspor'un sportif direktörlüğü gibi görevlerde bulunmak istediğini ifade ediyor. Konuşmada, Turgay Kocakaya'nın Zan için AK Partili isimlere 'kendisini garanti altına alması gerektiği' şeklinde bir tavsiyede bulunduğu aktarılıyor ve ses kaydında ayrıca Gökhan Zan, Hatayspor’da bir görev alabilmek ile ilgili de konuşuyor.

Ses kaydının yayınlanmasının ardından Sözcü TV'de konuşan Zan, kaydın montaj olduğunu iddia etti. TİP Genel Merkezi'ne suç duyurusunda bulunulması ve kaydın montaj olduğunun belirlenmesi talebinde bulunduğunu ancak Genel Merkezin kendisini bu konuda yalnız bıraktığını ifade etti.

Kaydın itibar suikastı olduğunu belirten Zan, yayın yasağı yoluna gitmeyeceğini ve "Asla geri adım atmayacağını" vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.