3-2 Real Madrid’in kazandığı El Clasico sonrası Barcelona’dan dikkat çeken hamle: Geçersiz sayılan gol pozisyonu...

İspanya La Liga'da nefesleri kesen ve son anlarda J. Bellingham'ın attığı golle Real Madrid'in 3-2 kazandığı El Clasico maçı sonrası Barcelona Başkanı Joan Laporta, maçın tekrarı için başvuracaklarını açıkladı.

3-2 Real Madrid’in kazandığı El Clasico sonrası Barcelona’dan dikkat çeken hamle: Geçersiz sayılan gol pozisyonu...
Yayınlanma:

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, La Liga'da Real Madrid ile oynadıkları El Clasico maçında Lamine Yamal'ın şutunda kaleci Andriy Lunin'in topu kale çizgisi içinden çıkardığına inandıklarını ve bu durumun maçın seyrini etkileyebileceğini savundu. Laporta, bu pozisyonun maçtaki en tartışmalı an olduğunu belirtti ve golün geçerli sayılması gerektiğini ifade etti.

Ayrıca, İspanya Futbol Federasyonu ve Hakem Kurulu'ndan, Yamal'ın pozisyonuyla ilgili tüm ses ve görüntü kayıtlarını istediklerini dile getiren Laporta, VAR'ın yanlış kullanılmasının memnuniyetsizlik yarattığını vurguladı. Laporta, VAR'ı desteklemediğini ancak adil bir şekilde kullanılması gerektiğini belirtti.

Barcelona'nın başkanı olarak, hakem hatalarının kulübü mağdur ettiğini iddia eden Laporta, eğer pozisyonun gol olduğunu teyit eden kayıtlar gelirse, yasal girişimlerde bulunarak maçın tekrarını isteyebileceklerini söyledi.

Real Madrid'in 3-2 kazandığı maçın ardından Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, söz konusu pozisyonun gol olarak değerlendirilmemesini "utanç verici" olarak nitelendirmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.