Amedspor maçı öncesi Kastamonuspor'dan dostluk çağrısı

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Ramazan Bayramı dolayısıyla duygusal bir mesaj yayınladı, özellikle de hafta sonu oynanacak olan Kastamonuspor - Amedspor maçına dikkat çekti.

Amedspor maçı öncesi Kastamonuspor'dan dostluk çağrısı
Yayınlanma:

Aygün, videoda şu ifadeleri kullandı: "Hafta sonu, inşallah bir bayram yaşayacağız. Amedspor'la belki de sezonun en önemli maçını oynayacağız. Çocuklarımız çalışıyorlar. O maça varlığıyla yokluğuyla girecekler ve çıkıp oynayacaklar. Futbol bir barış olayıdır. Futbol sevgidir. Futbol bir spor dalıdır. Sporun özünde kavga, gümbürtü değil, futbol bir oyundur. İnsanları mutlu etmek için oynanan bir spor dalıdır."

"Diyarbakırlı kardeşlerimizi, Amedspor'u en iyi şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki, biz kazanacağız ve şampiyon olacağız. Oyunun tamamen fair play çerçevesinde geçmesini, hiçbir provokasyona izin verilmemesini, tamamen kardeşlik havasında bu maçın yaşanmasını bütün hemşehrilerimden rica ediyorum."

Aygün, "Biz hiç kimseye düşman değiliz. Kastamonu halkının yüreğinde de böyle bir şey yok. Biz Karadeniz takımıyız, Amedspor da bir Güney Doğu takımı. Hepimiz kardeşiz. Onlar da bizim kardeşimiz. Onlar bizim düşmanımız değil. Amedspor, oraya maça gittiğimizde bizi karşılarlar, maçı kazandığımızda da alkışlayıp uğurlarlar. Biz de kendilerini aynı şekilde karşılayacağız. Biz düşman değiliz, provokasyondan uzak duralım" şeklinde konuştu.

Aygün'ün bu paylaşımı sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.