Ancelotti'den Arda müjdesi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanyol basınında Arda Güler'in gelecek sezon başka bir takıma kiralık gönderileceği yönündeki haberleri reddederek Türk futbolcunun Real Madrid'de kalacağını açıkladı.

Ancelotti'den Arda müjdesi
Yayınlanma:

Ancelotti, Real Sociedad'a deplasmanda 1-0 kazandıkları maçta Arda Güler'e ilk kez ligde ilk 11'de şans verilmesinin ardından basın toplantısı düzenledi.

İtalyan teknik direktör, Arda ve diğer genç oyuncuların performansından memnun olduğunu belirterek, "Hepsinin iyi oynadığına inanıyorum. Arda, Fran Garcia ve diğerleri. Sahada iyi bir oyun ve bağlılık gösterdiler. Arda'nın attığı golle gelecekte bizim için önemli bir oyuncu olacağına inanıyorum. Arda gelecek sezon da burada kalacak." dedi.

Arda'nın olağanüstü yeteneklerini öven Ancelotti, "Çok iyi çalışıyor. Daha önce de ilk 11'de yer alabilirdi çünkü antrenmanlarda çok iyi performans sergiliyor, ancak genç ve yavaş yavaş ön plana çıkacaktır." şeklinde konuştu.

Real Madrid forması altında ilk kez La Liga'da ilk 11'de sahaya çıkan ve 68 dakika boyunca mücadele eden Arda Güler, 29. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirdi.

İspanyol basını, son haftalarda Arda Güler'in gelecek sezon için Sevilla veya Real Sociedad'a kiralanacağı yönünde iddialarda bulunmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.