Ankaragücü seri yakalamak istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü hazırlıklarına yaptığı antrenmanla tamamlayarak maçın oynanacak Manisa’ya hareket ederek kampa girdi.

Ankaragücü seri yakalamak istiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü hazırlıklarına yaptığı antrenmanla tamamlayarak maçın oynanacak Manisa’ya hareket ederek kampa girdi. 8 maç aradan sonra evinde Kasımpaşa’yı 3-0 yenerek moral sarı lacivertlilerde hedef bu maçtan üç puanla dönerek çıkışını sürdürmek. Bugün saat 13.30’da oynanacak zorlu mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek.

İLK MAÇ SARI LACİVERTLİLERİN

İki takım ligin ilk yarısındaki mücadele Osmanlı Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Afyonkarahisar Zafer Stadı’nda Volkan Bayarslan, Bahattin Duran, Tarık Ongun hakem üçlüsünün yönettiği maçta karşı karşıya gelmiştiler. Zorlu mücadeleyi sarı lacivertliler Mustapha El Kabir’in 12. Dakikada attığı golle 1-0 kazanmıştı. O maçta Ankaragücü kalesini koruyan Johannes Hopf ortaya koyduğu futbolla takımına 3 puanı getiren isimlerden birisi olmuştu. Sarı lacivertliler bu galibiyetin ardından ligdeki ikinci galibiyetini almıştı.

HAKEM HALİS ÖZKAYHA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 22. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda saat 13:30’da oynanacak mücadeleyi tecrübeli hakemlerimizden Halis Özkahya’nın yöneteceğini açıkladı. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi Volkan Bayarslan, gözlemcisi Adnan Şeker olurken temsilcilikleri ise Vahap Şimşek, Engin Bayraktar ve Refik Emre yapacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.