Ankaragücü Sivas’a bileniyor

27 Eylül Pazar günü deplasmanda Yeni 4 Eylül Stadı’nda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını iki günlük iznin ardından yeniden başladı.

Ankaragücü Sivas’a bileniyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde günü tek antrenmanla tamamlayan sarı lacivertli futbolcuların moralli ve istekli oldukları gözlerden kaçmadı.

BAY GEÇMİŞTİ

Süper Lig’in ilk haftasına sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 2-1 yenilerek kötü bir başlangıç yapan Ankaragücü ikinci haftada deplasmanda karşı karşıya geleceği Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Erzurumspor karşılaşmasında 90 dakika yer alan futbolculara iki gün izin verilirken diğer futbolcular yapılan antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışmasının ardından dayanıklılık çalışması yapan sarı lacivertli futbolcular antrenmanı yarım sahada çift kale maçla tamamladı.

İKİ GÜN İZİNLİLER

Çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kıran kırana geçen maçta zaman zaman küçük sakatlıklar yaşandı. Öte yandan Sivasspor maçı öncesi takımda cezalı oyuncu bulunmazken hafif sakatlığı bulunan Milos Stanojevic bugün takımla birlikte çalışmalara katılacak. Sarı lacivertli futbolcular iki günlük iznin ardından Çarşamba günü Beştepe Tesisleri’nde toplanarak çalışmalarına devam edecek.

ankaragücü1.jpg

KONTROLLER SÜRÜYOR

Sarı lacivertliler hafta içinde transfer ettiğim isimler Acıbadem Ankara Hastanesi tarafından yapıldı. Yeni transferler Atakan Çankaya, Erdi Dikmen, Jonathan Bolingi, Joseph Paintsil , Luka Adzic , Mücahit Can Akçay , Şahverdi Çetin, Zvonimir Sarlija, Assane Diousse ve Alper Potuk’un sağlık kontrolleri kulübün sağlık sponsoru Acıbadem Ankara Hastanesi tarafından yapıldı. İlk olarak kan tetkikleri yapılan, daha sonra ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri gerçekleşen futbolcuların sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.