Ankaragücü yarı finalde

Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Trabzonspor'u 3-1 yendi. Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas geriden gelerek kazanılan maç sonrası açıklamalar yaptı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'da maç sonrası söylemlerde bulundu.

Ankaragücü yarı finalde
Yayınlanma:

Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Trabzonspor’u 3-1 yendi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Ankaragücü büyük bir camia. O camiaya yakışır bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz“ dedi.

tolu.jpg

Ankaragücü, çeyrek final karşılaşmasında Trabzonspor’u mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maçın ilk yarısında yediği golle geriye düşen Ankara temsilcisi, ilerleyen dakikalarda maçı çevirmeyi başardı. 3-1’lik sonuçla sahadan yarı finalist olarak ayrılan Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı, “İlk devrede ana problem şu; Kevin sakatlıktan yeni çıktı. Sistem üzeri yapacağımız pres konusunda biraz sıkıntı yaşadık. Kevin maalesef koşu yollarına uzaktı. Özellikle önde Zahid, Emre biraz daha fazla yoruldu. Ankaragücü büyük bir camia. O camiaya yakışır bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. İkinci devre oyuncu değişiklikleri ile oyunu tamamen domine ettik. Tıpkı Başakşehir müsabakasındaki gibi. Geçişlerde problemimiz var. Daha dikine oynamamız lazım. Özellikle hangi bölgede nasıl top kazandığımız konusunda biraz sıkıntı var. Biraz onun sıkıntısı var. Daha etkili, daha agresif hücum etmemiz gerekiyor. Trabzonspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'da açıklamalarda bulundu:

baskan.jpg

Kupada sonuna kadar gideceklerini vurgulayan Başkan Koca: ''Bütün gücümüzle kupada finale çıkma mücadelesi verip, finalde de inşallah Ankaragücü’nün hak ettiği kupayı tekrar müzesine koymayı arzun ediyoruz. Dediğimiz gibi biz ligde hak ettiğimiz yerde değiliz. Geçen hafta da Başakşehir’e karşı 1 penaltı ve 3 net pozisyon kaçırdık. Başakşehir bir pozisyonla galip geldi. Tabi bu futbolun kaderi. Biraz yetenekle son pozisyonlarda işi bitirmek gerekiyor. İyi futbolla galip gelmedikten sonra bir anlamı kalmıyor. Bugün beni mutlu eden en önemli şey iyi futbol. Özellikle ikinci yarıda müthiş bir oyunla ve bitirici vuruşlarla galip geldik. Bir gol daha da atabilirdik” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.