Gençlerbirliği'nde yeni dönem

Gençlerbirliği, teknik direktörlük görevi için Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.Gençlerbirliği, Mustafa Dalcı’dan boşalan teknik direktörlük görevi için Sinan Kaloğlu ile anlaştıklarını duyurdu.

Gençlerbirliği'nde yeni dönem
Yayınlanma:

Başkent ekibinden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, A takım teknik direktörlüğü için Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya varmıştır. Teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu ve ekibine hoş geldin diyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Gençlerbirliği yeni hocasını açıkladı. Başkent ekibi yollarını ayırdığı Mustafa Dalcı’dan sonra teknik direktörlük koltuğuna Sinan Kaloğlu’nu getirdi. Kırmızı-siyahlılar yapılan açıklamada, ‘’Kulübümüz, A takım teknik direktörlüğü için Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya varmıştır. Teknik direktörümüz Sinan Kaloğlu ve ekibine hoş geldin diyor yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

gencler-ara.jpg

Kaloğlu'nun teknik adamlık geçmişi:

Sinan Kaloğlu daha önce Altay U19 ve Altay takımlarını çalıştırmıştı. 2017 yılında futbolu bıraktıktan sonra teknik adamlık kariyerine başlayan Sinan Kaloğlu’nun ilk görevi Altay U19 takımı olmuştu. Gençlerbirliği ile kariyerinde yeni bir sayfa açan Kaloğlu, Kırmızı-siyahlı ekibi kümede tutmak için mücadele edecek.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.