Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor iddiası

Real Madrid'de beklenen fırsatları bulamayan Arda Güler'in yeni takımının Sevilla olacağına dair iddialar ortaya atıldı.

Arda Güler, Real Madrid'den ayrılıyor iddiası
Yayınlanma:

İspanya'nın Real Madrid'e transferi büyük bir heyecanla karşılanan genç oyuncusu, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin tercihleri nedeniyle beklediği şansı bulamadı.

Arda Güler, Real Madrid formasıyla şimdiye kadar sadece 7 maçta sahaya çıkabildi ve bu maçlarda toplamda 98 dakika süre alarak 1 gol attı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Arda Güler'in Sevilla'ya transfer olması gündeme geldi ve genç oyuncunun Carlo Ancelotti'ye olan kızgınlığı da dile getirildi.

Sevilla'nın bu transfer için devreye girdiği ve sportif direktörü Victor Orta'nın Arda Güler'i beğenerek kiralama teklifi yapacağı öne sürüldü. Başka bir İspanyol basınında ise, Arda Güler'in gelecek sezon daha fazla süre alabilmesi için başka bir takıma kiralık olarak gönderileceği spekülasyonları yer aldı.

Yüksek tirajlı gazetelerden Marca, Real Madrid - Manchester City Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçı öncesinde Arda Güler için övgü dolu ifadeler kullandı. Marca'ya göre, Arda Güler sınırlı süre içinde olağanüstü bir performans sergileyerek gol atmış, bir penaltı kazanmış ve bir asist yapmıştı.

Ancak, Arda Güler'in Real Madrid'deki fırsat eksikliğiyle başa çıkma mücadelesi olduğu da belirtildi. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin ona daha fazla şans vermesi ve daha fazla riske girmesi gerektiğini düşünen genç oyuncunun hırsı ve isteği vurgulandı.

Real Madrid taraftarlarının Arda Güler'e daha fazla süre verilmesini istediği ve hatta kötü giderse Manchester City maçında birkaç dakika oynamasını talep ettiği ifade edildi. Ancak, Arda Güler'in bu sezonki performansı, Pep Guardiola'nın isteyeceği son şey olabilirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.