Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde uzatmalarda şampiyonluğu verdi

Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde Alman ekibi NINERS Chemnitz'i evinde ağırladı ve zorlu mücadelede uzatmalarda 105-95'lik skorla galip gelerek önemli bir zafer elde etti. İlk maçı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler, bu sonuçla sezonu ikinci sırada tamamladılar.

Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde uzatmalarda şampiyonluğu verdi
Yayınlanma:

Ülker Etkinlik ve Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada ilk periyodu Chemnitz'in 19-18 üstünlüğüyle tamamlandı. Ancak ikinci periyotta Bahçeşehir Koleji, rakibine karşı savunmada etkili olup hücumda da başarılı bir performans sergileyerek devreyi 55-38 önde kapattı. Üçüncü periyotta zorlanan Bahçeşehir Koleji, farkı koruyamadı ve periyot 67-67 sona erdi. Son periyotta öne geçen kırmızı-lacivertliler, uzatma periyoduna 95-84'lük skorla girmeyi başardılar.

Maçın en skoreri Almanya temsilcisi Chemnitz'den Kaza Kajami olurken, Bahçeşehir Koleji'nde ise Jerry Boutsiele 24 sayıyla öne çıktı.

Müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan Vekili Ömer Onan, TBF yöneticileri ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan tribünden takip etti. Bu önemli maçta elde edilen galibiyet, Türk basketboluna önemli bir başarı olarak yansıdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.