Bülent Uygun: Keyifli bir maç oldu

Sivasspor'un Fenerbahçe ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı müsabaka sonrası Teknik Direktör Bülent Uygun, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun: Keyifli bir maç oldu
Yayınlanma:

Uygun, öncelikle maçın kritiğine odaklanarak, son altı haftada alınacak puanların Avrupa'ya gitme yolunda kritik olduğunu belirtti. Rakiplerinin gücünü vurgulayarak, takımlarının bütçe açısından zor durumda olduğunu ifade etti ve maçın istedikleri gibi geçtiğini dile getirdi. Ayrıca, maçı izleyenlerin keyif aldığını ve sosyal medyada yapılan eleştirilere dikkat çekti.

Özellikle sosyal medya üzerinden kendisine ve takımına yönelik argo sözler sarf edenlere sert bir şekilde yanıt veren Uygun, saygı ve sevginin kaybolduğunu dile getirdi. İftira ve yalan haberlerle karşı karşıya olduklarını belirterek, bu tür durumlarla ilgili tazminat davası açacaklarını vurguladı. Eleştirilere açık olduklarını ancak yalan haber yapan kişilere karşı hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.

Ayrıca, sahte hesaplar açılarak kendilerine yönelik saldırılar yapıldığını da belirten Uygun, bu durumun sonu iyiye gitmeyeceğini ve sahte hesapların kapatılması için gerekli adımların atılması gerektiğini ifade etti. Son olarak, bu tür durumlarla mücadele etmek için tazminat paralarını bağışlayacaklarını ve bu konuda kararlı olduklarını belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.