Ercan ve Arslanargun’dan futbolculara ziyaret

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. bölge 7. grupta yer alan Sincan Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Ercan ve Arslanargun’dan futbolculara ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun Sincan Belediyespor Kulübü’nü ziyaret ederek yeni sezon hazırlıklarına devam eden futbolculara başarılar dilediler. Başkan Ercan, “Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurduklarını ve bu sene iddialı olduklarını” belirterek futbolculara başarılar diledi.

AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun da antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelerek kendilerine yeni sezon öncesi başarıları dileyip şunları söyledi, “Sincan Belediyesporlu futbolcularımıza güveniyoruz. Bu sene takımımızın çok başarılı bir sezon geçireceğinden hiç kuşkum yok ve onlara güveniyoruz. Pandemi nedeniyle yaşanan sıkıntalır yavaş yaşa sona eriyor. Yeni sezonda çok başarılı bir futbol ortaya koyarak hedeflediğiniz başarıları ulaşacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.