Fenerbahçeli yıldıza İtalya'dan talip var!

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde, bu sezon gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hollandalı savunma oyuncusu, gösterdiği başarılı performansla birçok Avrupa kulübünün ilgisini çekmiş durumda.

Fenerbahçeli yıldıza İtalya'dan talip var!
Yayınlanma:

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı son olarak, İtalyan devi Roma kulübünün de Oosterwolde'yi yakından takip etmeye başladığı belirtiliyor.

Roma kulübü yetkililerinin, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı maçları izlemek üzere İstanbul'a gelecekleri öğrenildi. Ayrıca, Romalı yetkililerin Fenerbahçe'nin ligdeki bir maçını da izlemek için İstanbul'a gelecekleri ifade ediliyor.

22 yaşındaki ve 1.89 metre boyundaki Jayden Oosterwolde, Hollanda Milli Takımı'nda henüz forma şansı bulmasa da, gelecekte milli takım aday kadrosuna çağrılabilir yorumları yapılıyor. Oosterwolde'nin güncel piyasa değeri yaklaşık 11 milyon Euro olarak gösterilirken, Fenerbahçe'nin bu genç yeteneği için 15 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.