Fernando Santos: Büyük hayal kırıklığı...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı.

Fernando Santos: Büyük hayal kırıklığı...
Yayınlanma:

Teknik direktör Fernando Santos, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda, Beşiktaş'a gelecek sezon için geldiğini ve şampiyonluğa yürüyen bir takım oluşturmak için gerekenleri bildiğini belirtti.

Portekizli teknik adam, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında takımın ofansif bir oyun anlayışıyla sahaya çıktığını ifade etti. Santos, takımının gol bulmasına rağmen galibiyeti elde edemediklerini ve hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi. Ancak gelecek sezon için projenin parçası olarak Beşiktaş'a geldiğini belirten Santos, takımın ihtiyaçlarını net bir şekilde bildiğini ve birlik olunması gerektiğini vurguladı.

Santos, Beşiktaş'ın son dönemde aldığı sonuçlardan memnun olmadığını belirtirken, takımın geleceği için bir projenin oluşturulması gerektiğine inandığını ifade etti. Teknik direktör, yönetimle olan güven ilişkisine değinerek, gelecek sezon lig ve kupada şampiyonluk hedefiyle yola devam etmek istediklerini dile getirdi.

Ayrıca, A Milli Takım'a davet edilmesine rağmen Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy'un durumuna da değinen Santos, genç oyuncunun bu duruma üzüldüğünü ancak performansıyla yerini sağlamlaştırması gerektiğini belirtti. Semih'in kaliteli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Santos, oyuncunun milli takımdaki şansını artırmak için daha güçlü olması gerektiğini ifade etti.

Son olarak, Yunanistan Milli Takımı'ndan teklif aldığı iddialarına yanıt veren Santos, böyle bir teklif almadığını ve karakteri gereği bir takımda çalışırken başka bir takımla görüşme yapmasının imkansız olduğunu belirtti.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.