Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur net konuştu: ''Tek adam rejimini ortadan kaldıracağız'' | 'Duayen Başkan İlhan Cavcav gibi'

Ankara'nın köklü kulüplerinden Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, anadolugazete.com.tr'ye yaptığı özel açıklamada gelecek vizyonu ve hedeflerini anlattı. Sungur, ''Tek adam rejimini ortadan kaldıracak sistemi kurağız'' dedi.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur net konuştu: ''Tek adam rejimini ortadan kaldıracağız'' | 'Duayen Başkan İlhan Cavcav gibi'
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur'un koltuğa oturmasının ardından 4 maçtır yenilgi yüzü görmeden play-off iddiasını sürdürüyor.

4 maçlık yenilgisiz sürecin ardından Kırmızı-siyahlılar iftar yemeği organize etti. Organizasyonda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, yönetim kurulu, divan kurulu, disiplin ve denetleme kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi.

Başkan Osman Sungur, bu sezon özelinde hedefin play-off potasına girerek Süper Lig'e çıkmak olduğunu vurguladı.

baskan.jpg

Sungur, kulübün durumunu düzeltmek adına öncelikli olarak personel ve futbolcuların ödemelerini gerçekleştirdiklerini ve takımın moraline büyük katkı sağladıklarını belirtti. Ayrıca Sungur, bazı futbolcuların sözleşmelerinde iyileştirmeler yapıldığını ve bu sayede takımın motivasyonunun arttığını ifade etti.

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur kürsüde yaptığı konuşmanın ardından anadolugazete.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.

OSMAN SUNGUR'UN GELECEK VİZYONU

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur kısa vadeli hedefleri arasında play-off potasında mücadele ederek Süper Lig'e çıkmak olduğunu dile getirdi. anadolugazete.com.tr olarak Osman Sungur'a gelecek vizyonunu ve ilerleyen süreçte hayalindeki 'Gençlerbirliği fotoğrafı'nın nasıl olduğunu sorduk.

Gençlerbirliği'nin yeni Başkanı Osman Sungur, Gençlerbirliği her zaman alt yapısıyla ünlenmiş bir kulüp olarak öne çıktı diyerek, '' Gençlerbirliği her zaman alt yapısıyla ünlenmiş, sattığı futbolcularla ayakta kalmış, çok fazla yöneticilerinin paralarına ihtiyaç duymayan, kendi ayakları üzerinde sağlam duran bir kulüp olmuştur.'' ifadelerini kullandı.

'DUAYEN BAŞKAN İLHAN CAVCAV GİBİ...'

gktvvjbwoaavkv3.jpg

''Duayen Başkanımız İlhan Cavcav vefat etmeden önce Türkiye'de borcu olmayan ve kasasında parası olan tek kulüptü Gençlerbirliği...

Biz de burada Gençlerbirliği'nin, bir başkanın bir yöneticinin parasına ihtiyaç duymadan, kulübün köklerinde olduğu gibi tamamen alt yapısıyla, profesyonel ve sorunsuz bir şekilde yaşamını sürdürmesini hedefliyoruz.

''TEK ADAM REJİMLERİNİN ORTADAN KALKTIĞI BİR SİSTEM GETİRMEK İSTİYORUZ''

''Toplam kalite yönetimi kavramı çok önemli. Bu yönetim çerçevesinde profesyonel yönetim şekliyle yönetilen, tek adam rejimlerinin ortadan kalktığı bir sistem getirmek istiyoruz. Gelecekte bu sistem ile beraber başarı da kendiliğinden geliyor.''

Başkan Osman Sungur, açıklamasının sonunda kulübün genetiklerine yer etmiş alt yapının bir kez daha önemine vurgu yaparak, ''Gelecek vizyonu olarak da hep alt yapı alt yapı alt yapı diyoruz'' açıklamasını yaptı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.