İsmail Kartal: 5'te 5 yapıp şampiyon olacağız

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra teknik direktör İsmail Kartal, takımının kalan 5 maçını kazanarak şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti.

İsmail Kartal: 5'te 5 yapıp şampiyon olacağız
Yayınlanma:

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 puanla evlerine dönmeyi hedeflediklerini belirtti. Karşılaşmanın zor geçeceğini bildiklerini vurgulayan Kartal, Sivasspor'un son haftalarda iyi mücadele ettiğini ve savunmada sıkı durduğunu dile getirdi. Takımının 2 gol atmasına rağmen galibiyeti elde edemediklerini ve sahadan beraberlikle ayrıldıklarını aktaran Kartal, oyuncularına güvendiğini ve şampiyonluk için hala umutlu olduklarını belirtti.

Kartal, maç sırasında alınan penaltı kararını da eleştirerek, bu kararın ağır olduğunu ifade etti. Ancak önlerindeki 5 maçı kazanarak şampiyon olma hedeflerini sürdüreceklerini dile getirdi.

Ayrıca, yorgun bir programın ardından oynadıklarını ve bazı oyuncuların aşırı yorgun olduğunu belirten Kartal, taraftarlardan özür diledi. Ancak takımın 5 maçın tamamını kazanma hedefiyle mücadele edeceklerini ve asla pes etmeyeceklerini vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.