Karayolları’nın nefesi yetmedi

Ankara ekibi Karayolları Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta’ya Karayolları'nı 3-0 yenilerek ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Karayolları’nın nefesi yetmedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara ekibi Karayolları Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray HDI Sigorta’ya Karayolları'nı 3-0 yenilerek ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Karayolları sezonun ilk maçında bir diğer İstanbul temsilcisi Beşiktaş’a 3-2 yenilmişti. Burhan Felek Voleybol Spor Salonu’nda oynanan ve 91 dakika süren mücadeleyi Bülent Bozkurt ve Metin Korkut hakem ikilisi yönetti.

EV SAHİBİ İYİ BAŞLADI

Ligin güçlü takımlarından Galatasaray HDI Sigorta karşısında sezonun ilk galibiyeti için parkeye çıkan Karayolları sete iyi başlasa da ilerleyen bölümlerde rakibi karşısında savunmada basit top kayıpları yapınca bu seti 25-22 kaybetti. İkinci sete iki takımda karşılıklı sayılarla başlarken ev sahibi Galatasaray köşe hücumlarından ve orta oyuncularından bulduğu sayılarla ilk sette olduğu bu seti de 25-22 alarak durumu 2-0’a getirdi. İlk iki sette özellikle bloklarda etkili olan Karayolları aynı başarısını hücumda gösteremedi. Savunmadan iyi top çıkaramayan Ankara ekibi iki pasörüne iyi pas getirmeyince setleri kaybetti.

BLOKLAR İŞE YARAMADI

Üçüncü sette oyunda kalmak için büyük gayret gösteren Karayolları bu isteğine ulaşamadı. Rakibi ile başa baş bir oyun ortaya koyan ve ilk teknik molaya 12-10 önde giden sarı siyahlılar bu üstünlüğünü koruyamadı. Rakibin etkili servislerini karşılamakta zorlanan Ankara temsilcisi Ukrayna'lı milli orta oyuncusu Yulia Gerasymova ile bloklarda etkili olmasına karşın köşe hücumlarından rakip blokları aşmakta zorlandı. Pasöre iyi top gelmeyince hücum etmekte zorlanınca bu seti 25-21 maçı da 3-0 kaybetti. Sarı siyahlılar maç boyunca genç oyuncularının tecrübesizliğini ziyadesiyle hissedince oyundan çabuk düştü ve rakibinin etkili hücumlarına engel olamayınca sahadan yenik ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.