Keçiörengücü fırsat tepti

TFF 1. Lig’in 10. haftasında Keçiörengücü, sahasında Giresunspor ile 0-0 golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Keçiörengücü fırsat tepti
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 1. Lig’in 10. haftasında Keçiörengücü, sahasında Giresunspor ile 0-0 golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Lider Ümraniyespor’un puan kaybettiği haftada üst sıralara yaklaşma şansı yakalayan Başkent ekibi sahasında son 15 dakika 10 kişi kalan Giresunspor ile berabere kaldı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan menekşeler çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadı.

MERT GÜZENGE YÖNETTİ

Aktepe Stadı’nda oynanan mücadeleyi Mert Güzenge, Orkun Aktaş ve Kemal Mavi hakem üçlüsü yönetti. Konuk ekip Giresunspor’dan Ahmet Kesim 81’inci dakikada kırmızı kart görürken ev sahibi Keçiörengücü’nden Süleyman Olgun, Erdi Dikmen, Theodore Mendy, Burak Aydın, konuk ekipden Bekir Yılmaz, Ahmet Kesim, Muhammed Bayır, Raul Rusescu sarı kart gördüler. Maçın hakemi Mert Güzenge’nin zaman zaman oyunun kontrolünü kaybetmesi hem futbolcuların hem de teknik heyetlerine büyük tepkisini çekti.

ÖZBALTA: GOL YOLLARINDA BECERİKSİZLİĞİMİZ OLDU

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Keçiörengücü'nün teknik direktörü Serkan Özbalta, “Kazanmak istediğimiz bir maçtı. Karşı tarafın da kazanma arzusu vardı. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Maçın genelinde oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum” diye konuştu. Oyuncuların kazanma arzusundan memnun olduğunu dile getiren Özbalta, şunları kaydetti, “Oyunun son bölümünde gol yollarında beceriksizliğimiz oldu. Bunun üzerinde durmamız gerekiyor. Ligin en az gol atan ve yiyen takımıyız. Bu da gol yollarında sorunumuz olduğunu gösteriyor. Ceza sahası içinden kaçırdığımız 5-6 pozisyonumuz var. Maçın genelinden memnunum. Kazanıp üstteki gruba yaklaşmak istiyorduk” ifadelerini kullandı.

LİGDE DOKUZUNCU

Keçiörengücü geride kalan 10’uncu hafta sonunda 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonunda rakip filelere 7 gol atarken kendi kalesinde 6 gol görüp artı 1 averaj sonunda topladığı 15 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor. Mor menekşeler haftaya 10 Kasım Pazar günü deplasmanda Adanaspor’un konuğu olacak. 9 puanla 15’inci sırada bulunan Giresunspor ise haftaya 9 Kasım Cumartesi günü Ankara ekibi Osmanlıspor’u konuk edecek.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.