Kick boks camiası iftarda buluştu: Şahin Eroğlu Türkiye Kick Boks Federasyonu adaylığını açıkladı!

Ankara kick boks camiası düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. A Milli Takım Antrenörü Şahin Eroğlu, Türkiye Kick Boks Federasyonu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Kick boks camiası iftarda buluştu: Şahin Eroğlu Türkiye Kick Boks Federasyonu adaylığını açıkladı!
Yayınlanma:

Ankaralı kick boks kulüp başkanları, antrenörler ve milli sporcular Milli Takım Antrenörü ve Türkiye Kick Boks Federasyonu başkan adayı Şahin Eroğlu'nun düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen iftar yemeğine kick boks camiası yoğun ilgi gösterdi.

Şahin Eroğlu, iftar yemeğinin ardından açıklamalar yaparak önümüzdeki Türkiye Kick Boks Federasyonu Olağan Genel Kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Sporun hemen hemen her kategorisinde görev yapan ve Türkiye Milli Takımı'na Avrupa ve Dünya şampiyonlukları kazanan birçok sporcu kazandıran Eroğlu, ''Türkiye Kick Boks federasyonu hiç kimsenin tekelinde olamaz'' olamaz diyerek adaylığını duyurdu.

ilan2.jpg

''KİCK BOKS FEDERASYONUNDAKİ SIKINTILARI VE SORUNLARI BİLİYORUM''

“1985 yılında spor hayatıma başladım. Sporcu ve antrenör olarak ulusal ve uluslararası alanda birçok başarılar elde ettim. Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcular yetiştirdim.

Milli takım Teknik direktörü olarak Türk Milli Takımımızı Dünya Şampiyonu yaptım. Kick Boks Federasyonundaki sıkıntıları ve sorunları biliyorum.

Federasyonun tüm gelirini sporcu ve antrenörlerin üzerinden sağlayan anlayışı değiştirmek, Milli Takım seçmelerindeki yanlışları düzeltmek, uluslararası müsabakalara gidecek sporcu ve antrenörleri liyakat ilkeleri çerçevesinde belirlemek için adayım.

''TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU HİÇ KİMSENİN TEKELİNDE OLAMAZ''

Şahin Eroğlu, Türkiye Kick boks federasyonu hiç kimsenin tekelinde olamaz. Yıllardır tek başına karar alan, sporculara malzeme zorunluluğu getiren ve alınması zorunlu bu malzemeleri kurduğu aile şirketi üzerinden satan, müsabakalara katılan sporculardan bile katılım veya akreditasyon ücreti adı altında para isteyen bir anlayış artık Türkiye’nin en büyük amatör federasyonlarının başında gelen Türkiye Kick Boks federasyonunu yönetemez hale gelmiştir” ifadeleriyle adaylığını ilan etti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.