Kupaya Cebeci Hastanesi ambargosu

Ankara Üniversitesi Geleneksel Prof. Dr. Nihat Tuncer Spor Oyunları Futbol Erkek Kategorisinde adını finale yazdıran Cebeci Hastanesi Futbol Takımı, finalde rakibi olan Rektörlük Strateji Futbol Takımını 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Kupaya Cebeci Hastanesi ambargosu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Üniversitesi Geleneksel Prof. Dr. Nihat Tuncer Spor Oyunları Futbol Erkek Kategorisinde gösterdiği başarılı performans ile adını finale yazdıran Cebeci Hastanesi Futbol Takımı, finalde rakibi olan Rektörlük Strateji Futbol Takımını 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Son yıllarda aldığı kupalar ile turnuvaya damga vuran futbol takımı, bu yılda şampiyon olarak fakültemize haklı bir gurur yaşattı. Final maçını Ankara Üniversitesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Akın Kaya, Cebeci Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tanıl Kendirli, Fakülte Sekreteri Nuri Kocaer, Cebeci Hastanesi Başhemşiresi Özlem Öztürk, Hastane Müdürü Selcan Ülkü Çakır, üniversitemiz, fakültemiz ve Cebeci Hastanesinden çok sayıda katılımcı takip etti.

Prof. Dr. Akın Kaya, Prof. Tanıl Kendirli ve yetkililer, maçın ardından şampiyon takımı tebrik ederek birlikte fotoğraf çektirdiler. Bizde Anadolu Gazetesi olarak Takım Kaptanı Ertuğrul Görmüş ve tüm futbolcuları tebrik ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.