Laureus Dünya Spor Ödülleri, Madrid'de sahibini buldu

Laureus Dünya Spor Akademisi, 2000 yılından bu yana spor dünyasının en iyilerine verilen ödülleri Madrid'de düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim etti.

Laureus Dünya Spor Ödülleri, Madrid'de sahibini buldu
Yayınlanma:

Eski ünlü 69 sporcu jürisi, aralarında Raul Gonzalez, Alessandro Del Piero, Michael Johnson, Franz Klammer, Cafu, Francesco Totti, Mika Hakkinen, Nadia Comaneci gibi isimlerin bulunduğu, 2023 yılının en iyilerini açıkladı.

Bu yılın en iyileri arasında İspanyol tenisçi Rafael Nadal, ABD'li jimnastikçi Simone Biles, Real Madrid'de oynayan İngiliz futbolcu Jude Bellingham, 2023'te Kadınlar Dünya Şampiyonu olan İspanya Kadın Milli Futbol Takımı ve oyuncusu Aitana Bonmati, Avustralyalı kaykaycı Arias Trew, tekerlekli sandalyede şampiyonlukları bulunan Hollandalı tenisçi Diede de Groot yer aldı.

Gelecek vaat eden sporcu ödülünü alan Bellingham, törende yaptığı konuşmada, Barcelona'ya karşı kazandıkları ve galibiyet golünü attığı maçla ilgili duygularını paylaştı. Real Madrid'de takım arkadaşları, teknik heyet, yöneticiler ve taraftarlarla birlikte çok güzel bir grup olduklarını belirtti ve önümüzdeki Şampiyonlar Ligi yarı final eleme turu için hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirdi. Bellingham, kariyerindeki bu dönemin keyfini çıkardığını ve futbol yıldızı olmanın getirdiği sorumlulukları iyi bir örnek olmak için kullanmak istediğini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.