Necip Uysal: Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz

Beşiktaş'ın takım kaptanı Necip Uysal, yarın Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a karşı sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirtti.

Necip Uysal: Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz
Yayınlanma:

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Necip Uysal, mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Uysal, kötü geçen bir sezonun ardından taraftarları mutlu etmek için ellerinde bir fırsat olduğunu ifade ederek, "Yarın bizim için sezonun en önemli maçı. Bu sezon çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Taraftarımızı çok üzdük ama yarın elimizde bir kupa var. Bütün arkadaşlarımız bunun bilincinde. Bunun ne demek olduğunu konuştuk. Hafta içinde de iyi bir analiz yaptık yarın az da olsa taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Trabzonspor’a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Hatayspor ile oynadıkları maçta tribünlerden gelen destek hakkında da konuşan Uysal, taraftarın desteğinin her zaman olduğunu ve bu desteğin olumlu etkilediğini söyledi. Yarın da aynı desteği beklediklerini belirtti.

Necip Uysal, 2008'den beri A takımda futbol oynadığını hatırlatarak, "Bu kupa inşallah kazanırsak 9. kupam olacak. Kupalar kazanmak çok güzel. Bu zamana kadar çok maç oynadım. Ama Türkiye’de 100 maç oynasanız 101. maçta hata yapsanız sıkıntı oluyor. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Sosyal medyaya bakmıyorum. Yarın inşallah kazanan taraf biz oluruz" şeklinde sözlerini noktaladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.