Ormanspor son nefeste

OGM Ormanspor ING Basketbol Süper Ligi'nin 20. Haftasında sahasında Sigortam.net İTÜ Basket'i 73-70 mağlup etti.

Ormanspor son nefeste
Yayınlanma:
Güncelleme:

OGM Ormanspor ING Basketbol Süper Ligi'nin 20. Haftasında sahasında Sigortam.net İTÜ Basket'i 73-70 mağlup etti. Başkent ekibi bu sonucun ardından 20’inci maçında 7’inci galibiyetini alıp 12’inci sıraya çıkıp azda olsa play-off umudunu korurken, konuk Sigortam.net İTÜ ise 19’uncu yenilgisini alıp son sıradaki yerini korudu.

EV SAHİBİ İYİ BAŞLADI

ING Basketbol Süper Ligi’nin 20’inci haftasının önemli maçında ligin alt sıralarından kurutup play-off hesapları yapan OGM Ormanspor ligde son sırada bulunan Sigortam.net İTÜ Ankara Spor Salonu’nda karşı karşıya geldiler. Zorlu mücadeleyi Erşan Kartal, Ali Serkan Emlek ve Musa Kazım Çetin hakem üçlüsü yönetti. Mücadeleye konuk ekip iyi başlayıp il 5 dakikayı 11-8 önde geçti. Kısa sürede toparlanan OGM Ormanspor 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla etkili olmaya çalışsa da konuk ekip ilk çeyreği 20-18 önde bitiren taraf oldu.

İLK YARI ORMANSPOR’UN

İkinci çeyreğe ev sahibi OGM Ormanspor tempolu başladı. Kaptan Cevher Özer ve Chris Warren ile sayılar bulan yeşil beyazlılar Sigortam.net İTÜ Basket karşısında 13. dakikayı 26-20 üstün tamamladı. Misafir ekip yeniden hücumda Antino Campbell ile farkı kapatıl üç sayı farkla 27-30 öne geçti. Periyodun son bölümünde Ormanspor son bölümde Jamelle Hagins ve Dorukhan Engindeniz ile bulduğu sayılarla soyunma odasına 41-37 önde gitti.

İTÜ ÇOK ZORLADI

Üçüncü çeyreğe OGM Ormanspor Luca Babic ve Chris Warren ile sayılar bulup 24’üncü dakikada 45-40 üstünlük sağladı. Sigortam.net İTÜ Basket, üçüncü çeyreğin son bölümlerinde hücumda Campbell, Oğulcan Baykan ve Semih Say'la bulduğu sayılarla etkili olsa da final periyoduna 55-53 OGM Ormanspor'un üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren OGM Ormanspor, sahadan 73-70 galip ayrıldı. Bu maçta OGM Ormanspor adına Jamelle Hagins 16, Rashad James 2, Dorukhan Engindeniz 9, Cevher Özer 13, Chris Warren 23, Tuna Han Dikmen 2, Caner Ercan, Kadir Bayram 3 ve Luca Babic 5 sayı ile takımlarının galibiyetinde pay sahibi oldular.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.